Паламарюк І. Методичні особливості проведення інтерактивних уроків у 5–6-х класах // Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12- 14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022 С. 69–70. (Науковий керівник – проф. Житарюк І.В.) - Паламарюк, Іванна (My University, 2022)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (12-14 квітня 2022 р.) Факультет математики та інформатики