Формування граматичної компетентності під час вивчення часових категорій та форм англійської мови в середній школі - Лінива, Ольга Петрівна (My University, 2022)
Робота присвячена формуванню граматичної компетентності під час вивчення часових категорій та форм англійської мови в середній школі. Перший розділ роботи розкриває структуру та особливості формування англійськомовної граматичної компетентності учнів. У другому розділі розглядаються особливості вивчення категорії часу та етапи формування граматичної компетентності. У третьому розділі розглянуто методику формування граматичної компетентності та подаються методичні рекомендації щодо формування англійськомовної граматичної компетентності у учнів 9 класів.
Keywords: навчання англійської мови, граматична компетентність, часові форми англійської мови, середня школа, навчальні стратегії, когнітивні стратегії