Курсова робота - Довгунь, Андрій Ярославович (Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2023)
У рекомендаціях наведено вимоги до структури, подання та оформлення курсових робіт, а також порядок їх виконання та захисту. Методичні рекомендації побудовано відповідно до вимог чинних нормативних документів, а також з урахуванням практичного досвіду підготовки письмових робіт. Для студентів третього курсу, що навчаються за галуззю знань 12 "Інформаційні технології" спеціальності 122 "Комп’ютерні науки".
Навчально-методичний посібник
Більш детально ознайомитися з посбников можна на сторінці курсу в системі Moodle
Keywords: Курсова робота, комп'ютерні науки, 3 курс