Завдання з домашнього читання (на матеріалі романа Гастона Леру «Привид опери») : навчальний посібник для студ. спеціальності "Філологія (французько-український, німецько-український)", які вивчають англійську мову як другу іноземну - Косенко, Анна Володимирівна; Беженар, Ірина Володимирівна (My University, 2020)
Запропонований посібник містить комплекси завдань та питання для обговорення змісту та проблематики роману Гастона Леру "Привид опери". Для студентів спеціальності "Філологія (французько-український, німецько-український переклад)", які вивчають англійську мову як другу іноземну, а також для всіх, хто вивчає англійську мову.