Потенціал та процеси розвитку рекреаційно-туристичних послуг в Карпатах. - Микитюк, Тарас Георгійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена розвитку потенціалу та процесів розвитку рекреаційно-туристичних послуг у Карпатах. Автор систематично досліджує різноманітні аспекти туризму в даному регіоні, оцінюючи природні, культурні та інфраструктурні ресурси, які можуть бути використані для розвитку туристичної галузі. Робота включає аналіз поточного стану рекреаційно-туристичних послуг, їх вплив на економіку та соціокультурний розвиток регіону.
Keywords: екреація, туризм, розвиток, Карпати, послуги, потенціал.