Гендерне виховання особистості як педагогічна проблема - Бурла, Андріяна; Мафтин, Лариса (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
З розвитком суспільства, демократизацією стосунків у ньому статеві особливості чоловіків і жінок стають усе менш поляризо-ваними. Гендерні підходи до виховання сприяють дотриманню гендерної рівності в освіті та формування толерантної особистості.
Keywords: стать; гендер; гендерне виховання; гендерна рівність; гендерна педагогіка