Наукова бібліотека Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича : до 160-ї річниці від дня заснування: путівник. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2012)
Путівник „Наукова бібліотека Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича” історичні та довідкові матеріали про становлення бібліотеки, її структурні підрозділи. Рекомендовано бібліотекарям, читачам бібліотеки, всім, хто цікавиться історією Наукової бібліотеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.