ВНЕСОК СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ У РЕАЛІЗАЦІЮ ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Kucherivska, Sofia (МНІК "Конференція онлайн", 2022)
Сталий розвиток сучасного суспільства передбачає злагоджений і відповідальний рух у трьох напрямках, а саме економічному, соціальному та екологічному. Активну роль у цьому прямо і опосередковано відіграють і страхові компанії.
Keywords: страховик, цілі сталого розвитку