Страхові послуги: у схемах і таблицях : навч. посібн. - Федишин, Майя Пилипівна (Видавництво "Рута", 2023)
Навчальний посібник спрямований на формування необхідних теоретичних знань і набуття практичних навичок з курсу «Страхові послуги». У ньому розкрито концептуальні основи теорії страхових послуг, умов, правил, особливостей здійснення сучасних видів страхування. Посібник містить базовий лекційний матеріал, що поданий у схемах і таблицях; перелік завдань з теми; питання для самоперевірки, теми індивідуальних науково-пошукових завдань, повідомлень, доповідей, тестові, практичні завдання до кожної теми, перелік використаної літератури. Для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: Страхова послуга; Фінансова послуга; Страхова компанія; Ринок страхування; Life страховики; non - Life страховики; Страхування життя; Медичне страхування; Страхування від нещасних випадків; Страхування відповідальності; Сільськогосподарське страхування; Страхування фінансово-кредитних ризиків; Послуги з ризикових видів страхування; Страхові послуги для суб'єктів господарювання; Страхові послуги для громадян; Транспортне страхування