Формування здорового способу життя у студентів класичного закладу вищої освіти - Чикановський, Степан Іванович (My University, 2024)
У роботі проаналізовано теоретичні аспекти проблеми здорового способу життя, розглянуто проблеми здорового способу життя студентства, розкрито педагогічні аспекти формування здорового способу життя та роль фізичної культури у формуванні здорового способу життя студентів. Здійснено аналіз стану обізнаності аспектів здорового способу життя студентів класичного ЗВО. Обґрунтовано методику формування здорового способу життя студентів ЗВО, визначено ефективність методики формування здорового способу життя студентів ЗВО.
Keywords: фізичне виховання, велнес, здоровий спосіб життя, мотивація, студенти.