Київська культурна традиція в контексті середньовічної європейської цивілізації. - Балух, Василь; Юрій, Михайло; Коцур, Віктор (Друк Арт, 2021)
Книга містить компаративний аналіз культурологічних проблем давньослов’янського та українського культурного середовища з подібними тенденціями у європейських країнах в епоху Середньовіччя з метою довести присутність київської культурної традиції у європейському соціумі, починаючи з часів Давньої Русі. Для науковців, викладачів і студентів закладів вищої освіти, громадських і політичних діячів, учителів шкіл, гімназій, ліцеїв і коледжів, журналістів, а також для тих, хто цікавиться культурним розвитком України в контексті європейського культурного дискурсу в епоху Середньовіччя.