ФІНАНСОВИЙ АНАЛІЗ - Марусяк, Наталія Леонідівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
У запропонованому виданні подано тестові завдання, виконання яких сприятиме глибшому розумінню навчального матеріалу за темами курсу «Фінансовий аналіз». Для студентів закладів вищої освіти економічних спеціальностей. які вивчають курс «Фінансовий аналіз».
Збірник тестових завдань
Keywords: фінансовий аналіз; фінансова звітність; активи; капітал; ліквідність; платоспроможність; фінансова стійкість; грошові потоки; рентабельність; ділова активність; банкрутство