Управління змінами: навчальний посібник - Антохов А.А., Клевчік Л.Л., Лусте О.О. (My University, 2022)
У навчальному посібнику узагальнено наукові підходи до визначення управління змінами, виділені критерії ефективного управління змінами, визначені ціннісні орієнтири і розвиток організації в процесі впровадження змін. Посібник містить теоретико-методологічну основу організації процесу впровадження змін, формування стратегії змін та проектування змін для розвитку потенціалу організації. Посібник буде корисним для студентів, викладачів вузів, а також керівників організацій.