Розвиток логічного мислення молодших школярів як невід’ємна складова сучасної математичної освіти - Катеринюк, Христина; Шульга, Альона (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
Розглянуто особливості розвитку логічного мислення молодших школярів на уроках математики в початковій школі.
Keywords: логічне мислення; логічне мислення молодших школярів; молодший школяр