Професiйна пiдготовка майбутнiх фахiвцiв дошкiльної освiти до роботи з дiтьми з особливими освітніми потребами (вiтчизняний та зарубiжний досвiд) - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
До збірника увійшли наукові доповіді та виступи учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Професiйна пiдготовка майбутнiх фахiвцiв дошкiльноi освiти до роботи з дiтьми з особливими освітніми потребами (вiтчизняний та зарубiжний досвiд)» (м. Чернівці, 29 квітня 2024 р.), присвячені питанням теорії, методики та практики інклюзивної освіти, технологіям навчання дітей з особливими освітніми потребами в умовах закладу дошкільної освіти та початкової школи, ефективним технологіям у логопедії, підготовці фахівців до роботи з дітьми з особливими освітніми потребами. Збірник адресовано науковцям, педагогам, студентам, аспірантам, докторантам, широкому загалу читачів, усім, хто цікавиться проблемами розвитку вищої освіти.
Professional training of future preschool teachers to work with children with special educational needs (national and international experience)
Keywords: інклюзивна освіта; інклюзивна освіта в ЗДО; діти з особливими освітніми потребами (ООП); фахівці дошкільної освіти; професійна підготовка; логопедія; технології навчання дітей з ООП