Правове регулювання принципів здійснення правосуддя в адміністративному та господарському судочинстві - Butyrskyi, Andrii (Судова апеляція, 2010)
У статті здійснено порівняння принципів здійснення судочинства за Господарським процесуальним кодексом України та Кодексом адміністративного судочинства України. Автором виявлено розбіжності у визначенні процесуальних принципів за згаданими кодексами та надано пропозиції щодо удосокналення застосування принципів здійснення правосуддя.
Keywords: принципи судочинства; адміністративне судочинство; господарське судочинство