Фінанси банківська справа та страхування. Корпоративні фінанси та фінансове посередництво : підручник для бакалаврів - Нікіфоров, Петро; Бак, Наталія; Марусяк, Наталія; Гладчук, Ольга; Харабара, Віолетта; Kucherivska, Sofiia; Саінчук, Наталія (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019)
Другий том підручника «Фінанси, банківська справа та страхування» охоплює цикл обов’язкових дисциплін підготовки фахівців з фінансів, банківської справи та страхування першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: «Фінанси підприємств», «Банківська система», «Фінансовий ринок», «Страхування», «Інвестування». Для студентів, викладачів, працівників підприємств, установ і організацій різних форм власності, а також усіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері фінансів, банківської справи та страхування.
Keywords: фінанси підприємств; банківська система; фінансовий ринок; страхування; інвестування