ОСОБЛИВОСТІ НОРМУВАННЯ ПРАЦІ В СУЧАСНИХ КРИЗОВИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ - ZRYBNIEVA, IRYNA; Liubov, Vodianka; Sybyrka, Liudmyla (Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту, 2017)
У статті розглядаються особливості нормування праці в кризових умовах діяльності господарських одиниць. Розкрито зміст процесу нормування праці на підприємстві та його елементи. Доведена необхідність постійного коригування та оновлення процесу нормування праці у кризових умовах господарювання. Особлива увага відведена аналізу трудового законодавства України. Вказані основні причини, що обумовлюють актуальність нормування праці в сучасних кризових умовах господарювання. Запропоновано комплекс заходів, спрямованих на вдосконалення нормування праці.
ОСОБЕННОСТИ НОРМИРОВАНИЯ ТРУДА В СОВРЕМЕННЫХ КРИЗИСНЫХ УСЛОВИЯХ ХОЗЯЙСТВОВАНИЯ
FEATURES REGULATION OF LABOR STANDARDS IN THE CURRENT ECONOMIC CRISIS CONDITIONS
Keywords: нормування праці; витрати праці; норми праці; продуктивність праці; ефективність