Практичний курс англійської мови (для студентів 4 курсу) - Грижак, Людмила Михайлівна; Сапожник, Ірина Володимирівна; Львова, Надія Леонідівна (Чернівці, 2021)
Підручник призначений для студентів 4 курсу факультету іноземних мов денного та заочного відділень. Підручник спрямований на удосконалення навиків аналітичного читання оригінальних англомовних художніх текстів, а саме на їх інтерпретацію та філологічний аналіз. Різновид вправ сприяє розширенню словникового запасу студентів, вдосконалення навичок говоріння, письма та перекладу, розвитку їх ерудиції, творчого і логічного мислення, а також формуванню їх соціокультурної компетенції. У додатках міститься довідкова інформація для філологічного аналізу тексту, написання резюме газетної статті та автентичні фрагменти текстів.