ФОРМИ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ ДЛЯ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ СТУДЕНТІВ-ГЕОГРАФІВ В УНІВЕРСИТЕТСЬКОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Ємчук, Тетяна Володимирівна; Тощук, І.О. (Інститут інноваційної освіти, 2022)
Обираючи форми розвитку лідерського потенціалу студентів важливо, також, сприяти успішному виконанню студентами-географами суспільно корисної функції, що передбачає позитивний вплив активної студентської молоді на інших студентів та визначає прагнення приносити користь.
Keywords: лідерський потенціал; студенти-географи; форми соціально-педагогічної роботи