Трудове право: навчальний посібник - Orlovskyi, Oleh; Vakaryuk, Lyudmyla; Козуб, Ирина; Hetmanseva, Nina (My University, 2020)
Навчальний посібник підготовлений колективом кафедри приватного права Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Він розроблений у відповідності з робочою програмою навчального курсу дисципліни «Трудове право» для спеціальності 081 «Право» та завершеним навчальним виданням, необхідним і достатнім для повного вивчення курсу «Трудове право». Навчальний посібник містить по кожній темі курсу контрольні питання для самоперевірки знань здобувачів освіти, Практичні завдання., розроблені на підставі судової практики, методичні вказівки до вивчення курсу, перелік рекомендованої літератури. Навчальний посібник призначений для проведення практичних занять зі студентами юридичних факультетів з нормативної дисципліни «Трудове право».
Keywords: трудове право