Географічна характеристика Путильської громади - Іліщук, Станіслав Ярославович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У роботі здійснено комплексний географічний аналіз природних, демографічних, економічних та просторових особливостей Путильської територіальної громади для виявлення основних чинників, закономірностей та проблем її розвитку. Сформульовано рекомендації щодо вдосконалення просторової організації й природокористування в межах громади.
Geographical characteristics of the Putylа community
Keywords: територіальна громада; децентралізація; географо-краєзнавча характеристика; Путильська громада; Вижницький район