Підготовка майбутніх учителів до реалізації технологічної освіти в початковій школі - Шульга, Альона; Makoviichuk, Olesia (Міленіум, 2021)
Стаття присвячена проблемі підготовки майбутніх учителів початкових класів до реалізації технологічної освіти в умовах реформування української школи. На основі сучасних психолого-педагогічних досліджень розкрито специфіку професійної діяльності вчителя початкових класів, провідні чинники успішності технологічної навчальної діяльності, визначено компоненти готовності вчителя до реалізації технологічної освіти учнів початкової школи. У процесі дослідження виділені педагогічні умови успішної підготовки майбутніх учителів до реалізації технологічної освіти у початковій школі.
Keywords: технології (трудове навчання); технологічна освіта; вчитель початкової школи; професійна діяльність; підготовка майбутніх учителів початкової школи