Геодезія : лабораторний практикум - Darchuk, Kostiantyn (Чернівецький національний університет, 2010)
Видання відповідає навчальній програмі курсу “Геодезія” й відображає основні теоретичні та практичні питання, які сприятимуть успішному і швидкому засвоєнню матеріалу. Наведено комплекс практичних завдань для самостійно-го опрацювання, доповнених теоретичним матеріалом. Для студентів базового напряму “Геодезія, картографія та землеустрій”, а також інших напрямів, які вивчають топо-графо-геодезичні дисципліни.
Keywords: геодезія