Принципи страхування - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Юридична академія України імені Ярослава Мудрого, 2011)
В тезах проаналізовані принципи здійснення страхування в Україні.
Keywords: страхування; принципи; догоговір страхування