РОЗВИТОК РУХОВИХ ЯКОСТЕЙ ФУТБОЛІСТІВ НА ЕТАПІ ПОЧАТКОВОЇ ПІДГОТОВКИ У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Тодорович, Олександр Васильович (My University, 2023)
У роботі оцінено стан розвитку основних рухових якостей здобувачів вищої освіти на етапі початкової підготовки у секції з футболу. Розроблено та експериментально перевірено дієвість організаційного-змістового забезпечення занять з футболу у закладі вищої освіти та сформовано практичні рекомендації з їх ефективної реалізації. Проаналізовано стан розробленості досліджуваної проблеми на сучасному етапі за інформацією літературних джерел.
Keywords: рухові якості, футболісти, початкова підготовка, заклад вищої освіти.