Психолого-педагогічні основи освітнього менеджменту : метод. реком. до курсу. - Мафтин, Лариса (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2021)
Начальне видання містить завдання для перевірки начальних досягнень студентів, рівня засвоєння отриманих знань, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Психолого-педагогічні основи освітнього менеджменту». Для студентів педагогічних закладів вищої освіти.