ВДОСКОНАЛЕННЯ ГРУППОВИХ ТАКТИЧНИХ ДІЙ ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ НА ОСНОВІ ЗАСТОСУВАННЯ ІГРОВИХ ВПРАВ - Саєнко, Олександр Костянтинович (My University, 2023)
У роботі досліджувалась проблема ігрових вправ та організаційно-методичні особливості їх застосування в навчально- тренувальному процесі, які забезпечують підвищення якості групових тактичних дій, юних футболістів. Визначено комплекс ігрових вправ, що моделюють ігрові ситуації та потребують застосування відповідних групових тактичних дій та тактичних комбінацій у нападі. Визначено ефективність застосування комплексу ігрових вправ у вдосконаленні групових тактичних дій юних футболістів у нападі.
Keywords: групова тактична дія, ігрова ситуація, тактична комбінація.