Про властивості об'ємного потенціалу для одного параболічного рівняння зі зростаючими коефіцієнтами в групі молодших членів - Мединський І., Пасічник Г. (Зб. наук. праць. – Ін-т прикл.пробл. мех. і математики ім Я.С.Підстригача НАН України. – 2023. – С. 349--350. – URL: http://iapmm.lviv.ua/mpmm2023/materials/proceedings.mpmm2023.pdf., 2023)
Досліджуються в класі обмехених функцій властивості об'ємного потенціалу для одного параболічного рівняння зі зростаючими коефіцієнтами в групі молодших членів.
Keywords: вироджені параболічні рівняння типу Колмогорова фундаментальний розв'язок задачі Коші, інтегральне зображення розв'язку, коректна розв'язність задачі Коші