ПЛАНУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ЗАХОДІВ З НАДАННЯ АДРЕСНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ СІМ’ЯМ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ - Завитик, Марія Михайлівна (My University, 2023)
У роботі проаналізовано чинники, що зумовлюють складні життєві обставини, визначено, які соціальні послуги для сімей у СЖО мають бути призначені. Проаналізовано реалізацію заходів з надання адресної соціальної допомоги сім’ям у складних життєвих обставинах, що здійснюється через соціальні послуги та надання допомог за бюджетними програмами Міністерства соціальної політики.
Keywords: Соціальна допомога, сім'я, складні життєві обставини, адресна допомога.