Стратегічні пріоритети розвитку інновацій на ринку страхових послуг України - Бойда, Світлана; Kolosinska, Mariana (Полтава: ПДАУ, 2020)
Досліджено перспективні напрями нарощення ефективності вітчизняної страхової галузі на основі інноваційно- технологічного реформування. Запропоновано напрями диференціації страхових послуг на основі інноваційного підходу, які можуть забезпечити якісні структурні трансформації у сфері страхування, а саме: підвищення ефективності надання страхових послуг та збільшення вкладу в створення ВВП країни.
Keywords: інновації; ринок; страхові послуги; кіберстрахування; блокчейн; індексне страхування