Впровадження блокчейн‐технологій в економіці України:переваги та виклики - Kucherivska, Sofia; Мутерко, Ганна; Яцко, Максим; Малець, Василь (Академічні візії, 2023)
Ця стаття присвячена вивченню застосування технології блокчейн у фінансовій сфері. Швидкий розвиток технологій диктує необхідність подальших досліджень особливостей їх впровадження, вдосконалення, інтеграції.
Keywords: блокчейн, імплементація, фінанси, технологія, криптовалюта.