Проблеми ідентифікації нематеріальних активів підприємства - Никифорак, Ірина (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
В сучасних умовах господарювання нематеріальні активи відіграють суттєву роль в інноваційних процесах підприємства. Для отримання конкурентних переваг широко впроваджуються передові технології, новітні винаходи та інтелектуальні продукти. Тому помітно зростає їх роль у процесі створення ринкової вартості підприємства. За таких умов виникає потреба у новій концепції управління нематеріальними активами, їх ідентифікації, оцінки та відображенні у звітності.
Keywords: нематеріальні активи; ідентифікація; Фінансова звітність