МІЖДИСЦИПЛІНАРНА КУРСОВА РОБОТА З ФІНАНСОВИХ ДИСЦИПЛІН - Бак, Наталія Андріївна; Нікіфоров, Петро Опанасович; Марусяк, Наталія Леонідівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Видання містить методичні вказівки до виконання міждисциплінарної курсової роботи з фінансових дисциплін для здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти: загальні рекомендації методичного характеру, зразок оформлення титульної сторінки, списку використаних джерел, а також орієнтовну тематику курсових робіт, критерії їх оцінки та рекомендований перелік інформаційних джерел. Для студентів усіх форм навчання.
Keywords: курсова робота; фінансові дисципліни; етапи виконання курсової роботи; тематика; захист курсової роботи; критерії оцінювання