СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ ВИДАЧНИЧО-ПОЛІГРАФІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ - Курек, Єлена Ігорівна; Морфлюк-Щур, Вікторія Валеріївна; Солтис, Ірина Василівна (My University, 2021)
Методичні рекомендації складені відповідно до програми курсу „Системи керування видавничо-поліграфічними процесами” і містять опис практичних робіт, які виконуються студентами 5 курсу спеціальності 186 “Видавництво та поліграфія” навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ. У кожній роботі стисло висвітлені теоретичні питання, даються вказівки до виконання практичної роботи та подання отриманих результатів.
Keywords: технологічні операції; технологічна карта; комерційна пропозиція