Технології викладання історичних дисциплін у ЗЗСО - Христан, Назарій; Скорейко, Ганна (My University, 2024)
Методичні рекомендації розроблені на основі навчального плану факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і призначені для студентів денної та заочної форми навчання освітньо-професійної програми напряму підготовки фахівців 032 Історія та археологія та освітньо-професійної програми спеціальності 014 Середня освіта (Історія) галузі знань № 01 Освіта. У посібнику подані загальні відомості про навчальний курс «Технології викладання історичних дисциплін у ЗЗСО», вимоги до виконання та захисту наукових робіт, поради та ідеї реалізації технологій викладання історичних дисциплін.
Методичні рекомендації розроблені на основі навчального плану факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і призначені для студентів денної та заочної форми навчання освітньо-професійної програми напряму підготовки фахівців 032 Історія та археологія та освітньо-професійної програми спеціальності 014 Середня освіта (Історія) галузі знань № 01 Освіта. У посібнику подані загальні відомості про навчальний курс «Технології викладання історичних дисциплін у ЗЗСО», вимоги до виконання та захисту наукових робіт, поради та ідеї реалізації технологій викладання історичних дисциплін.
Keywords: Компетентності, методика, комунікація, практика, історія, наратив, викладання