Податковий менеджмент: конспект лекцій - Жаворонок, А.В. (ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2022)
В конспекті лекцій розкрито теоретико-методичні основи і практичні аспекти діяльності органів Державної податкової служби з адміністрування податків і зборів. Висвітлено механізм ведення обліку платників податків та джерела інформаційноаналітичного забезпечення діяльності. Особлива увага приділена організації контрольно-перевірочної роботи: камеральних, документальних та фактичних перевірок. Важливе місце відводиться вивченню питань організації погашення податкових зобов’язань та податкового боргу платників податків. Призначено для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, викладачів, магістрів, аспірантів, слухачів факультетів післядипломної освіти. Конспект лекцій буде корисним також спеціалістам-практикам, підприємцям та фінансистам.