ПРАКТИКУМ З РУМУНСЬКОЇ ДИПЛОМАТИЧНОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ - Котюшко, Аделіна Давидівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання допоможе студентам які обрали вивчення дисципліни «Румунська мова дипломатичних документів», спеціальності міжнародні відносини, систематизувати, збагатити та вдосконалити дипломатичну термінологію, оволодіти навчальним мінімумом дипломатичних термінів. Беручи до уваги той факт що студенти в майбутньому будуть перекладачами, посібник пропонує тексти для перекладу для удосконалення перекладацьких навичок майбутніх спеціалістів з інтерпретації тексту.
Практикум
Keywords: дипломатія; дипломатична термінологія; румунська дипломатична термінологія; міжнародні відносини; фахова мова; Diplomatic Român