Двосторонні відносини України та Канади : формування, розвиток, перспективи динаміки. - Макар, Віталій Юрійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
Монографія присвячена розглядові двосторонніх взаємин в системі Україна – Канада, що відбуваються в умовах глобалізації, суттєво впливають на перетворення у політичній, економічній і соціальній сферах країн-суб’єктів даної взаємодії. Для України Канада є важливим партнером в ситуації плинної динаміки системи міжнародних відносин, тож особливої актуальності набуває проблема вироблення таких форм двосторонніх відносин, які матимуть стабільний формат та відтворюватимуться незалежно від змін у геополітичній ситуації.