Географія, картографія, географічна освіта: історія, методологія, практика - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У збірнику представлено матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Географія, картографія, географічна освіта: історія, методологія, практика» присвяченої 150-річчю заснування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та 35-річчю створення кафедри Географії України та регіоналістики, де розкрито результати досліджень науковців з вивчення актуальних питань сучасної географічної науки задля розвитку та відбудови Української держави. Тексти представлено у авторській редакції. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен, дат та інших відомостей.
Keywords: географія; регіональний розвиток; гідрологія; геоінформаційні системи; картографія; географічна освіта; туризм та рекреація