Українська логопедія в епоху змін - (:unkn) unknown (My University, 2025)
До збірника тез увійшли наукові доробки фахівців, які працюють в галузі логопедії. У них висвітлюються теоретичні та практичні напрацювання при організації навчальної, виховної, корекційної і розвивальної, реабілітаційної та абілітаційної роботи з різними групами осіб з порушеннями мовленнями. Адресується спеціалістам-практикам, здобувачам вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійними програмами Логопедія, батькам, всім, кому не байдужа доля осіб з порушеннями мовлення
Keywords: логопедія