РЕАЛІЗАЦІЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ПЕДАГОГІЧНОГО СПІЛКУВАННЯ У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОГО ІНТЕРЕСУ В МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРАВА - Киселиця, Оксана; Яворська, Наталка (Publishing House «ACCENT», Sofia, Bulgaria, 2020)
Однією із найважливіших якостей у комплексі педагогічної культури викладача є його уміння організовувати взаємодію зі студентами, спілкуватися з ними та керувати їхньою діяльністю. У контексті проблеми даного дослідження це стосується, перш за все, комунікативних здібностей педагога, які єважливими для ефективної діяльності з формування і розвитку пізнавального інтересу майбутніх юристів.
Keywords: педагогічне спілкування; пізнавальний інтерес; майбутній фахівець; комунікація; комунікативні здібності