Ukrainian Hogwarts: Вогняний кубок ОСС - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У збірнику висвітлені результати студентських ідей у вигляді наукових матеріалів щодо актуальних проблем студентського самоврядування та шляхів їх вирішення. Видання адресоване студентам, а також усім учасникам освітнього процесу, яких цікавить діяльність органів студентського самоврядування. * Матеріали друкуються в авторській редакції Відповідальність за зміст, актуальність та фактичну достовірність несуть автори та авторки тез
Збірник тез доповідей учасників V міжнародної науково-практичної конференції органів студентського самоврядування 28-30 квітня 2023 року
Keywords: студентське самоврядування; культурно-мистецька діяльність; управління університетом; науково-інноваційна діяльність; соціально-гуманітарна сфера; інформаційно-медійні ресурси