Аналіз комплексу комах-запилювачів (на прикладі представників родини Лілійних (Liliaceae)) - Мельник, Вадим Миколайович (My University, 2024)
Робота присвячена аналізу комплексу комахо-запилювачів для родів та видів родини лілійних, які внесені в «Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні» станом на 2024 рік. На основі вивчення наукових джерел, було складено таблицю та діаграми для систематизації інформації. Робота викладена на 51 сторінці (без додатків), містить вступ, три розділи з підрозділами, висновки, список літератури з 109 джерелами, 32 рисунками та 10 таблицями.
Keywords: аналіз; родина лілійних; комахи-запилювачі