Ольга Кобилянська : до 150-ї річниці з дня народження. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2014)
Бібліографічний покажчик містить матеріали про життєвий шлях, творчу діяльність буковинської письменниці Ольги Кобилянської. Праця адресована науковцям, мистецтвознавцям, викладачам, студентам гуманітарних спеціальностей, бібліотечним працівникам, всім, хто цікавиться доробком письменниці.
Keywords: Бібліографічний покажчик; Ольга Кобилянська