Ільченко М. Соціальна структура українського суспільства в складі Великого князівства Литовського (ХV ст. – 1569р.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Ільченко, Марія (My University, 2023)
Ільченко М. Соціальна структура українського суспільства в складі Великого князівства Литовського (ХV ст. – 1569р.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.