Навчально-методичний посібник для забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни «Економічна теорія». - Бойда, Світлана; Kolosinska, Mariana (My University, 2021)
Навчально-методичний посібник підготовлено на основі типової програми дисципліни «Економічна теорія». Він є логічним продовженням навчального посібника «Економічна теорія». У запропонованому посібнику особлива увага зосереджена на наданні методичних рекомендацій щодо вивчення усіх тем курсу. Представлені у посібнику тренінги містять: питання для самоперевірки та самоконтролю; тестові завдання; завдання на встановлення правильності тверджень (так/ні); завдання на встановлення відповідностей; задачі; творчі завдання. Вони допоможуть студентам здобути фундаментальні знання з економічної теорії, отримати навички практичного застосування набутих знань, а також забезпечать перевірку рівня засвоєння нового матеріалу. Навчально-методичний посібник має на меті допомогти студентам усіх спеціальностей галузі знань «Управління та адміністрування» та всім, кого цікавлять проблеми економічної теорії полегшити процес самостійного вивчення даної дисципліни. Книга є особливо корисною в умовах широкого впровадження в навчальний процес дистанційних та комп’ютерних технологій.
Keywords: економіка; домогосподарство; підприємство; ринкова рівновага