Обчислювальна техніка та програмування: методичні рекомендації та завдання для лабораторних робіт - Андрицуляк, Тарас Любомирович; Мартинюк, Сергій Васильович; Сидора, Михайло Ігорович (My University, 2026)
Методичні рекомендації містять завдання для лабораторних робіт та теоретичні відомості, необхідні для їх виконання, з дисципліни «Обчислювальна техніка та програмування». Для студентів, що здобувають освіту в галузі знань «Гідрометеорологія» та інших спеціальностей з подібною програмою вивчення дисципліни.
Keywords: Навчальний посібник