Суспільно-географічний аналіз соціальної безпеки низової адміністративно-територіальної одиниці (на прикладі Кіцманської ТГ) - Андрусик, Марія Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У роботі розкрито теоретико-методологічні основи суспільно-географічного дослідження соціальної безпеки. Описано основні чинники , що впливають на рівень соціальної безпеки у Кіцманській територіальній громаді. Описано основні складові соціальної безпеки на теренах громади та запропоновано шляхи реалізації Стратегії розвитку громади в контексті соціальної безпеки.
Keywords: територіальна громада; соціально-економічний розвиток; соціальна безпека; деценралізація влади