Соціально-виховна робота майбутнього вчителя географії в сучасній школі: навч.-метод. посібник. - Чубрей, Олександра (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2018)
У запропонованому виданні розкрито засади соціально-виховної роботи майбутнього учителя географії в сучасній школі, висвітлено зміст завдання соціального виховання, охоплено методичні аспекти соціально-виховної роботи в загальноосвітньому навчально-виховному закладі. Для студентів географічного факультету спеціальності 014 «Середня освіта» (Географія) та для студентів педагогічних спеціальностей вищих навчальних закладів, учителів загальноосвітніх навчальних закладів.